вторник, 17 января 2017 г.

Бездоганний образ нареченої від професіонала

Напередодні весілля перед нареченою встає безліч питань і завдань, що вимагають правильного рішення. Як створити ідеальний образ, що викликає загальне захоплення? Як підібрати весільну зачіску на будь-яку довжину волосся з урахуванням не тільки комплекції, зростання, але й для фасону плаття, його стилю, дизайну прикрас та інших аксесуарів? Як зробити візаж, щоб він гармоніював з нарядом і укладанням, був ефектним і залишався стійким?

Правильні відповіді і грамотне рішення вам підкаже професійний весільний візажист, який зробить все для того, щоб весілля стало незабутнім і найщасливішою подією у вашому житті! Адже його мета – зробити так, щоб наречена виглядала чудово від кінчиків вій до шкарпеток витончених туфельок на шпильці!

Бэкстэйдж, підготовка до весільного макіяжу.
Послуги весільного стиліста-візажиста

Давайте знайомитися! Мене звуть Катерина – я весільний стиліст-візажист з великим досвідом роботи  і пропоную свої послуги за вельми демократичними цінами. Індивідуальний підхід зі знанням секретів жіночої привабливості і характеристик різних засобів для макіяжу, а також використання високоякісної професійної косметики дозволяє мені як візажиста підкреслити красу кожної дівчини.

Моє завдання як стиліста полягає у створенні цілісного образу нареченої – чарівного і неповторного! Але при цьому я не диктую і не нав'язую свої смаки, а лише допомагаю розкрити потенціал дівчата, вигідно піднести її переваги і нівелювати недоліки зовнішності.


Що я пропоную своїм клієнтам як весільний стиліст-візажист:

· Створення образу нареченої з урахуванням кольору, фасону і стилю сукні і фати, зростання і особливостей фігури, форми обличчя, кольору очей і обов'язково – особистих переваг дівчини.

· Ефектний і стійкий професійний весільний візаж в різних стилях з накладними або пучковими віями, оригінальними рішеннями, прикрасами і стразами.

· Красиві весільні зачіски на будь-яку довжину волосся – в різних стилях, з нарощуванням, плетінням кос, накладними пасмами, стрічками, квітами та іншими прикрасами.

· Супровід нареченої протягом дня – на вінчанні, церемонії реєстрації шлюбу, при проведенні фотосесії, під час відеозйомки або танців, після обіймів або поцілунків вона буде виглядати бездоганно.

· Святковий мейк-ап і зачіски для мами нареченої, друзів, гостей і родичів за доступною вартості.

За бажанням може бути попередньо виконана репетиція весільної зачіски та візажу на дому. Я безкоштовно виїжджаю до клієнтів

За роки роботи весільним стилістом і візажистом мною успішно створено багато вишуканих і неповторних образів, кожен з яких я вклала частинку своєї душі. Адже крім оплати за свою працю, я отримую величезне задоволення, коли бачу казкове перетворення нареченої і її сяючі від щастя очі!

Візажист на весілля фотографії
Особливості весільного віза

Кожна наречена хоче бути самою-самою красивою і привабливою, і вміле застосування косметичних засобів допоможе цього домогтися. Але головне, не перестаратися, адже все добре в міру! Весільний візаж виконується не просто з урахуванням відтінку і типу шкіри, волосся, форми обличчя, кольору очей, але має свої особливості.

Тут важливо все: грамотна підготовка шкіри, вибір тонального крему і туші, використання натуральних теплих відтінків і правильно розставлені акценти. Макіяж повинен бути ефектним, але не вульгарним, стійким протягом всього дня і обов'язково поєднуватися по стилю з зачіскою і вбранням. Варто ризикувати і робити мейк-ап самої довіряти або цей процес подругам, якщо краще звернутися за допомогою до досвідченого стиліста?

Грамотно підібраний і якісно виконаний професійний весільний візаж допоможе приховати дрібні недоліки, зробити шкіру ідеальною, вії – неймовірно довгими і пухнастими, а губи – спокусливими. Він вигідно підкреслить достоїнства зовнішності, але при цьому буде виглядати максимально природно і допоможе набути впевненості у власній неперевершеності кожній дівчині!


Макіяж на весілля


А тепер коротко підведемо підсумки і назвемо 5 основних причин, чому потрібно звертатися до весільного стиліста:

1) мінімум турбот і комфорт – образ нареченої створюється стилістом у неї вдома, без поспіху і метушні;

2) отримання стійкого ефекту – завдяки використанню візажистом професійних засобів для укладання і косметики;

3) впевненість у відмінному результаті – завдяки можливості заздалегідь «приміряти» ретельно підібраний образ на репетиції;

4) зачіска і мейк-ап для батьків, подружок нареченої та інших учасників торжества;

5) економічна вигода – прийнятні ціни на послуги стиліста, значно нижче вартості «салонних».

І ще: хороший весільний стиліст і візажист – це творча людина, яка має значний багаж теоретичних знань і застосовує їх на практиці, володіє різними техніками, постійно розвивається, стежить за новими тенденціями в моді.


Візажист на весілля: ціна питання

Безумовно, у багатьох пар, які займаються підготовкою до весілля, виникне питання про те, скільки коштує візажист на весілля, та ще й у такому «дорогому» місті, як ? Майбутні нареченої зі столиці або Підмосков'я можуть не турбуватися на цей рахунок! Я пропоную свої послуги візажиста на весілля  за ціною, яка є економічно обґрунтованою, але розумною і конкурентною.

Однак потрібно розуміти, що вартість послуг стиліста складається з різних складових, і вона не може бути рівнозначною витрат при поході в звичайну перукарню. Розробка образу нареченої, весільна зачіска на будь-яку довжину волосся, ювелірна робота по створенню візажу – все це потребує чимало часу, сил, знань і майстерності. Потрібно враховувати й те, що для досягнення доброго результату використовується якісна професійна косметика і засоби для фіксації волосся, різні прикраси і складні техніки.

Однак смію запевнити своїх майбутніх чарівних клієнток, що мої послуги в якості весільного стиліста обійдуться їм набагато дешевше, ніж при зверненні в спеціалізовані салони. Звертайтесь, і ви переконаєтеся в цьому самі!

Фото візажу наречених
Як замовити візажиста на весілля у

Якщо ви хочете запросити мене в якості стиліста-візажиста на весілля вам достатньо зателефонувати мені, написати (Viber або WhatsApp), залишити повідомлення на моїх сторінках в соцмережах або заповнити форму зворотного зв'язку на сайті.

У будь-якому випадку я оперативно зв'яжуся з вами і відповім на всі ваші запитання щодо наданих послуг і цін. Ми також зможемо відразу домовитися про дату і час мого візиту для проведення репетиції або безпосередньо в день весільного торжества. І не сумнівайтеся – я зроблю вас елегантною, ніжною і красивою!

Комментариев нет:

Отправить комментарий