пятница, 23 декабря 2016 г.

Яку зачіску зробити на Новий рік 2017?

Згідно зі Східним календарем, новий 2017 рік присвячений символу Червоної Вогняної Мавпи. Головною стихією 2017 року стане вогонь, який в свою чергу символізує динамічність, успіх, яскраві образи, нові звершення, енергію і теплоту. Основні кольори: помаранчевий, червоний, золотий, червоний).
Якщо говорити про зачіски, то вони повинні бути яскравими і в той же час витонченими. Давайте обговоримо кілька гарних образів.
Головний тренд: великі кучері!

Великі кучері завжди були однією з тих зачісок, які виглядають просто приголомшливо. Це ідеальний образ для новорічної ночі. До того ж, як стверджують сучасні стилісти, кучері мають ряд переваг порівняно з іншими зачісками! Так, за допомогою зачіски кури можна візуально збільшити об'єм волосся. Вони підходять для будь-якої текстури і довжини волосся. Головне, вибрати «правильні» кучері. У цьому році на вершині популярності виявилися дуже великі кучері, які можна створити з допомогою конусоподібної плойки.
Актуальні також кучері у вільному стилі. Таку зачіску досить легко створити за допомогою бігуді. Разом з тим, не забувайте про модні аксесуари для волосся. Зокрема, в цьому році в моду входять аксесуари для волосся з натуральних і штучних квітів, інкрустовані камінням і пр. І пам'ятайте, що в цьому році актуальні червоні і помаранчеві кольори. Разом з тим, зачіска в стилі локони відмінно поєднується в парі з косою в стилі «французький водоспад». Якщо у вас довге волосся, зверніть увагу на цю модну укладку! Великі локони без завитків також у тренді, спробуйте створити цю зачіску з об'ємом біля коренів волосся!
Витончений хвостик з кучерями.

Звичайно, зачіска в стилі хвостик навряд чи асоціюється у нас з урочистими подіями. Проте її головна перевага полягає в тому, що вона дозволяє щільно зафіксувати волосся, робить образ більш витонченим і відкриває обличчя. Зокрема, дизайнери рекомендують звернути увагу на зачіску в стилі ультрависокий хвіст. Ця модна укладання формує вільний спосіб. Разом з тим, кучерики в парі з начосом волосся можуть надати укладанні витонченості і блиску. У 2016 році на вершині популярності також акуратні бічні хвостики, які модно носити в парі з тонкими стрічками для волосся. Мова йде про таких аксесуарах як шовкова стрічка, ободок з обробкою з каменів і пр.
Яку зачіску зробити на Новий рік 2017? Вибираємо коси!

Як і в минулому році, багато дизайнерів зосередили свою увагу на косах. Завдяки цьому з'явилася безліч інтерпретацій модних кісок. Так, наприклад, в цьому сезоні актуальна бічна коса з ефектом об'ємних волосся. Зверніть увагу на такі модні укладання як коса в стилі «французький водоспад», а також об'ємна коса по центру голови. Для святкового вечора також слід розглянути варіанти високих укладок волосся з косами. Коси хороші тим, що в парі з додатковими аксесуарами волосся вони стають ще більш яскравими і привабливими. Разом з тим, в цьому році доповнювати кіски модно такими аксесуарами, як обідки, шовкові стрічки, прикраси з перлів і каменів. Вибираючи зачіску в стилі коса, зверніть увагу на витончені моделі укладок з розпущеним волоссям, а також комбіновані варіанти: коса-хвіст, коса-пучок і пр.
Скромні високі укладання: твіст, кучері.

Високі укладання волосся завжди виглядають дуже стильно і презентабельно. Вибираючи високу укладання, зверніть увагу на зачіски з локонами, високі хвостики і кіски в стилі французьке плетіння. Найбільш популярним варіантом укладання на сьогоднішній день кучері. Такі зачіски виглядають дуже стильно. Кучері у високій укладанні виглядають просто приголомшливо, а разом з тим, така зачіска робить образ більш витонченим. Багато дівчат вважають за краще створювати високі пучки, комбінуючи їх з кісками різного типу. Слід врахувати, що висока зачіска з локонами виглядає дуже стильно, якщо доповнити її аксесуаром з каменів, металевою шпилькою у вигляді квітки та ін.
Зачіска «французький твіст».

на думку дизайнерів, стане ключовим трендом нового сезону. Вона проста і консервативна, елегантна і ніжна. Не пропустіть модний тренд. Отже, яку зачіску зробити на Новий 2016 рік залежить тільки від вас. Проте слід врахувати те, що в цьому році великою популярністю користуються зачіски з великими кучерями, високі укладання та ін. Не пропустіть також свіжі публікації: Новорічні зачіски 2016 року: кращі варіанти! А так само Новорічні зачіски для короткого волосся!

Новий сезон 2017 порадує модниць як незвичайними і навіть оригінальними тенденціями, так і більш традиційними варіантами. Світ моди представить численний спектр зачісок на будь-який смак і будь-якого стилю. Тут переплетуться краса і комфорт, вишуканість і зухвалість, акуратність і недбалість.

Комментариев нет:

Отправить комментарий