пятница, 23 декабря 2016 г.

Професійний стиліст створить неповторний весільний і вечірній образ.

Весільна зачіска. саме вона завершує образ нареченої.Професійний стиліст створить неповторний весільний і вечірній образ. Адже вдало підібрана зачіска може перетворити наречену в даний скарб, королеву свята– адже саме так повинні виглядати всі наречені. Ось і давайте подивимося, як краще всього підібрати зачіску. Традиційно на весілля дівчата воліють хвилясте волосся. Хвиля це юність, це легкість, це романтика. Якщо ви хочете бути такою, тоді так, хвилясте волосся для вас. Однак звертаємо вашу увагу, що хвилясте волосся самі по собі стають об'єктом уваги і які-небудь серйозні прикраси у волоссі у вигляді великої фати або якихось яскравих шпильок можуть зіпсувати ваш зовнішній вигляд. Що стосується модних тенденцій, то зараз на піку популярності живі квіти, це і красиво, і романтично, і оригінально. Тільки порадьтеся з флористом, який квітка вам вибрати і як його правильно закріпити, тому що ті ж троянди досить крихкі і не зможуть бути цілий день в ідеальній формі. Крім того, дуже гарні обручі, навколо яких можна зібрати чудовий букет, і якщо це не суперечить стилю вашого сукні та весільного букету, квіти на обручі і в букеті повинні обов'язково перегукуватися один з одним.

Втім, як варіант, сьогодні існують спеціальні шовкові квіти, які можна придбати у весільних салонах. Вони настільки правдоподібні, що часто відрізнити справжню квітку від шовкового можна тільки спробувавши. Тут ви можете проявити свою фантазію, приколів такий квітка не тільки зачіски, але і до сукні, таким чином зв'язавши все в єдину композицію.

Але ми відволіклися, повернемося до весільним зачіскам. Що робити, якщо волосся коротке? А нічого не робити. Короткі волосся це особливий стиль, особливу рух. Плаття до коротким волоссям повинно бути не пишне, а по фігурі, особливо добре підходять короткі стрижки або зачесане/зібране волосся струнким дівчатам. Прикрасить такі весільні зачіски тоненький віночок або вузенька тіара.

Волосся прямі підходять сильним, впевненим у собі дівчатам, такі дівчата успішніше йдуть по кар'єрних сходах, але весілля не кар'єра. Стилісти рекомендують або підняти їх і відкрити шию, що дуже жіночно, або злегка завити кінчики, щоб позбутися від цієї зовнішньої суворості і різкості.

І тоді ваш весільний образ буде ніжним і романтичним.

Комментариев нет:

Отправить комментарий